Tis bijna zover!
Door: Hanneke
Blijf op de hoogte en volg Hanneke
31 Januari 2011 | Nederland, Varsseveld
Nog maar een weekje en dan vertek ik naar Kaapstad! Ik heb er heel veel zin in. Hoe het er zal zijn, hoe de mensen er zijn, hoe de school er uit ziet enz... Ik zit samen met Marinne op een kamer in het super de luxe Timour hall villa. Zij is er nu al samen met Jantien en Melissa (zie reisvrienden). Ik heb mn koffer al helemaal gepakt! haha.. Mn moeder vond het wel een beetje vroeg, maarja.. of die zomerkleren nu in de kast hangen of in mn koffer :) En ik weet zeker dat ik het nog wel 10 keer na ga checken of ik alles wel heb.. Mijn afscheids/verjaardagsfeestje was helemaal super. Afgelopen weekend hebben we een leuk familieweekend gehad en aankomende vrijdag gezellig uit eten met vriendinnen! Zaterdagavond nog even met Lars op de bank hangen, zondag mn zussies verjaardag vieren en dan is het eindelijk zover... Mijn reis kan beginnen! Ik zal jullie op de hoogte houden!
Veel liefs en groetjes,
Hanneke.
31 Januari 2011 - 13:39
Lyan:
Hoi Hanneke!
Ik wens je super veel succes met de laatste voorbereidingen en natuurlijk HEEEEL veel plezier in het verre zuiden!
Have fun!
Liefs,, -
31 Januari 2011 - 13:52
Anneloes:
Spannend hoor! Geniet van je laatste weekje thuis;)!
Ik blijf je volgen!!
Liefs, Anneloes -
31 Januari 2011 - 13:52
Tineke:
Hoi Han
Kom je nog goede dag zeggen maar geniet nu al van je site en blijf je volgen groeten Tineke -
31 Januari 2011 - 14:02
Els:
Heey Hanneke,
Wat leuk dat het bijna gaat !
Ik wens je veel succes en veel plezier. Ben benieuwd hoe het je daar hebt , ik blijf je volgen.
Groetjes , Els -
31 Januari 2011 - 16:01
Annique:
Hé meid!
Nog een weekje.. Zo spannend! Wat goed zeg & makkelijk! Iedere keer, een mailtje wanneer je weer een reisverslag getypt hebt!
Vrijdag maken we het heel gezellig! Nog even één keer goed toasten.
Geniet extra van deze week! & natuurlijk blijf ik je volgen wanneer je in Zuid-Afrika bent.
Ik kan het niet vaak genoeg zeggen & ik begin er nu al mee. Geniet geniet & geniet!! Voor je het weet is het alweer voorbij...
Tot vrijdag!
Liefs xx -
31 Januari 2011 - 16:06
Corine:
Hi Hi!
Oeeeh..bijna is het zover.. Spannend he?? Suc6 je laatste weekje thuis, en ik zie je vrijdag nog even.. Kan je nog even knuffelen met Thijs!! Denk dat als jij terugkomt, hij al kan lopen...
Ik ga je reisverslagen in de gaten houden,en zal jou ook af en toe een foto sturen van mijn schatje hier!!
Hoop dat je enorm geniet daar, maar dat gaat vast wel lukken!!
Dikken kussen Corine, Thijs en Joeri
xxx -
31 Januari 2011 - 17:42
Judith En Mathijs:
Hey Hanneke,
heel veel plezier en geniet ervan!!
We kijken uit naar al je verhalen!!!
Liefs Judith en Mathijs -
01 Februari 2011 - 17:14
Mariel:
Hoi Hanneke,
Ik wil je alvast heel veel plezier en succes wensen in Zuid-Afrika!
Liefs Mariël -
01 Februari 2011 - 18:58
Anne:
super spannend Han.......xx -
02 Februari 2011 - 09:20
Marieke W:
Hoi Hanneke,
Helemaal spannend of niet dan! Heel erg veel plezier en ga er ontzettend van genieten. Zal misschien even zwaar worden met afscheid nemen, maar voor je het weet zijn de eerste 6 weken voorbij en komt Lars je al vergezellen. Ik wacht op je mooie verhalen. Dikke Kus Marieke en Fons -
02 Februari 2011 - 17:03
Marleen Caspers:
He Hanneke,
het komt nu echt heel dichtbij! Erg spannend! Heb er wel heel veel zin in... jij ook?? Komt vast helemaal goed!! Hoe was je weekendje weg?? Geniet nog even van alles wat je dierbaar is hier in het koude NL, en voor volgende week een super goede reis!!! Ik ga je volgen!!!
xxx marleen -
03 Februari 2011 - 07:59
Ineke:
Hanneke. Straks nog even bij je op de koffie. Natuurlijk blijven we je volgen. Uitdagend en spannend zal het zijn. Je verslag is nu al leuk om te lezen. Een hele fijne tijd.
Liefs. -
03 Februari 2011 - 19:46
MarleenKoenJordenLen:
Hey Hanneke......heel veel plezier en succes!! Fijne tijd!!
xx Marleen Koen Jorden en Lenn -
05 Februari 2011 - 14:09
Ubelien:
hey Han,
heel veel plezier nog het laatste weekend thuis en alvast een hele goede reis naar Zuid- Afrika.
we blijven je volgen en we weten dat jij het zeker zult redden daar!
groetjes ook namens Dick -
07 Februari 2011 - 13:31
Anne (Snelting):
He Hanneke!
Heel veel plezier in Zuid-Afrika!! Heb je lang niet meer gesproken, maar ik ga je zeker volgen via deze weg!!:D
Geniet ervan!!!!
Liefs, Anne -
07 Februari 2011 - 18:32
Mar:
goeie reis meisie! -
07 Februari 2011 - 19:59
Tineke:
He Han
Een goeie reis,geniet ervan en tot horens. -
08 Februari 2011 - 09:54
Anne:
He Han,
We gaan je zo bijna wegbrengen, spannend he!? Ja heeeeeeeeeeeeeeel spannend, maar het komt allemaal goed en je moet maar zo denken, dit doet en kan niet iedereen zomaar; naar ZUID-AFRIKA, dus zet die spanning aan de kant en ga lachend door het Zuid-Afrikaanse land :D:D Hahaha..s6!!!
xx Anne -
08 Februari 2011 - 16:47
Melanie Ansink:
Hey Hanneke, wat gaaf dat je dit doet. Ik wens je heel veel suc6 en ik ga je zeker weten volgen!!!
Liefs Mel -
08 Februari 2011 - 19:00
Joeri, Corine, Thijs:
Hi Hanneke!
Hoop dat je een goede reis hebt gehad, en dat het een beetje meeviel...
Veel suc6 de eerste dagen met het wennen, maar dat komt vast wel goed!
Enjoy!
Dikke kussen Joeri, Corine en Thijs -
08 Februari 2011 - 19:29
Mama:
Fijn om net je smsje te ontvangen dat je lekker onder je dekentje in het vliegtuig zit, zie je wel, het is je gelukt,je kunt nu lekker je ogen een paar uur sluiten.
Hopelijk knappen je keel en oren wat op, en morgen zal de zon daar ook wonderen doen....goed blijven drinken he!!!!!
Heb je winterjas en al je sjaals al uitgewassen aan de lijn hangen.....die heb je voorlopig niet nodig!! ha..ha papa verklaart me al voor gek, maar ja zo raakt Ik de spanning van vandaag kwijt....dikke kus mama en natuurlijk ook van papa. -
09 Februari 2011 - 14:33
Anne En Remon:
He Hannie,
Lees in berichtje van mama en hoorde net via telefoon van papa dat het allemaal gelukt is met overstappen, hartstikke goed van je!!
En nu lekker genieten van het afrikaanse weer en de mensen...heeeeeel veeeeeel plezier en we spreken elkaar snel xxxx
P.s. doe snel ff berichtje via deze site hoe het daar is... xxxx -
09 Februari 2011 - 17:08
Lieneke:
Hey Hanneke,
Intussen is het al zover! Ik hoop dat je een goede reis hebt gehad. Heel veel succes en ik ben benieuwd na je verhalen:)
X, Lieneke -
09 Februari 2011 - 20:03
Karin En Henk:
hey hanneke.
Alles is goed gegaan?!!
(geniet maar lekker van de warmte.)
Heel veel plezier en doe maar lekker veel leuke en spannende dingen.
Lieve groetjes van ons. X
oh ja, laat gauw iets weten. -
09 Februari 2011 - 20:14
Hester:
Hai meid,
Fijn dat je er bent!! Veel slapen en snel beter worden, want dat kunnen we natuurlijk niet hebben. Ziek zijn in Afrika! Fijn dat er goed voor je wordt gezorgd! Hopelijk kun je snel gaan genieten van het heerlijke weer en de mooie omgeving!
Ik spreek je snel.
Dikke kus -
10 Februari 2011 - 16:16
Hoy Hanneke:
bedankt voor je verslag we hebben er van
genoten zien al weer uit naar je volgende verhaal
groetjes opa en oma.